Vi erbjuder flytthjälp för kontor och företag

Företagsflytt

Flyttos hjälper dig med din företagsflytt. Hos oss är kunden i fokus och vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och effektiv flytt som påverkar verksamheten så lite som möjligt. Vi har många års erfarenhet i branschen och erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags behov.

I vår flytthjälp för företag inkluderas allt från planering av flytten till packning, transport och uppackning på företagets nya adress. Vi tar hand om allt praktiskt som handlar om att packa ner och flytta din verksamhet till en annan adress, så att du kan fokusera på din verksamhet och vara igång som vanligt så snart som möjligt.

Kontakta oss för mer information och offert.

Skicka en bokningsförfrågan

Vad ingår vid företagsflytt?

Företagsflytt är en komplett tjänst för flytt av företag, och innefattar allt från planering och packning till transport och uppackning. Vi ser till att företaget packas ner och transporteras tryggt och säkert och att ni så snabbt som möjligt kan återgå till arbetet på er nya adress.

Vi erbjuder professionell packning av erfarna packare som säkerställer att alla föremål är korrekt och säkert packade i lämpliga kartonger. Vi tillhandahåller allt nödvändigt packmaterial som kartonger, bubbelplast och tejp.

Kontakta oss för mer information och offert på företagsflytt i ditt län!

Professionell flytthjälp i Uppsala

Boka företagsflytt i Uppsala

Flyttos är specialiserade på att erbjuda smidiga och effektiva flyttjänster för både privatpersoner och företag. Vårt mål är att göra flytten så stressfri och enkel som möjligt för våra kunder, så att ni snabbt kan komma igång med er verksamhet på den nya adressen.

Vi erbjuder välplanerade flyttar med minimal störning för er verksamhet. Hos oss erbjuds du snabb och effektiv transport och hantering för att säkerställa att kontoret är igång igen så snart som möjligt.

Kostnadsfri Offert

Flyttos erbjuder kostnadsfria offerter och rådgivning för att hjälpa våra kunder planera flytten på bästa sätt. Vi har tillgänglig support som svarar på era frågor och hanterar eventuella problem som kan uppstå före, under eller efter flytten.

Vanliga frågor om företagsflytt

Ingår packning och uppackning?

Ja, professionell packning och uppackning på er nya adress ingår i tjänsten. Vi packar säkert och organiserat för att säkerställa säker transport och smidig uppackning.

Vad gör ni för att påverka verksamheten minimalt i samband med flytt?

Vi på Flyttos förstår verkligen vikten av att minimala driftstopp och störningar i er verksamhet, därför erbjuder vi en välplanerad flytt med en detaljerad tidsplan anpassad efter ert företag och strävar alltid efter att möta era behov. Vid behov har vi möjlighet att erbjuda våra flyttjänster på kvällar och helger om det är vad som passar just ert företag bäst. Kontakta oss så hjälper vi er hitta den bästa lösningen!

Vad kostar företagsflytt?

Priset för företagsflytt varierar mycket beroende på storlek på kontor och hur mycket tillbehör som ska flyttas, samt hur långt flytten bär. För att få ett prisförslag på just er flytt är ni välkomna att höra av er. Vi erbjuder kostnadsfri offert på företagsflytt, samt support för planering och rådfrågning inför flytten.

Vi erbjuder flytthjälp för kontor och företag

Skicka en bokningsförfrågan