Flyttfirma Gävle

Flyttos AB finns för dig som letar efter en pålitlig flyttfirma i Gävle. Med starkt fokus på kvalitet, kundservice och säker flytthjälp är vi det självklara valet för dig som privatperson eller företag med behov av flytthjälp. Vi utför allt från enkel flytt inom stadskärnan till större och mer komplexa flyttprojekt över längre avstånd inom Sverige eller utomlands.

Boka flyttfirma i Gävle

Allt för en enklare flytt

Vi har många års erfarenhet av flytt- och städtjänster och erbjuder helhetslösningar för dig som ska flytta. Boka oss för flytthjälp och du får en komplett tjänst där allt från packning, lastning, transport, avlastning, uppackning och montering av möbler kan ingå. Vi erbjuder även flyttstäd i samband med din flytt, så att du helt kan fokusera på ditt nya boende.

Våra tjänster är flexibla vilket innebär att du kan anpassa ditt paket av tjänster efter vad just du behöver. Välkommen att kontakta oss för att skräddarsy din flytthjälp, för att få offert på tjänsten och för att boka in ditt flyttdatum.

Flyttstäd i Gävle

En flytt innebär inte bara att packa ner hela bohaget i lådor för att sedan packa upp allting igen på en ny adress, det innebär också omfattande städning av hemmets alla vrår. Flyttstädning är nödvändigt för att du ska lämna efter dig en fräsch bostad till nästa person som flyttar in. Vår erfarenhet är att professionell flyttstädning förenklar en flytt markant oavsett storleken på bostad. Bor du i en liten lägenhet är det lätt att tänka att du städar själv, men städningen är krävande och tar ofta längre tid än du räknat med. Det kan också vara klurigt att komma åt att städa överallt och missar kan leda till extra kostnader eller omstäd.

Att anlita en professionell firma för flyttstäd i Gävle är smidigt och enkelt. Vi på Flyttos hjälper till att förenkla din flytt genom att erbjuda flyttstäd med kvalitetsgaranti, på så vis kan du lägga tid och energi på annat och både du och den som flyttar in kommer att uppskatta vårt arbete.

Vad ingår vid flyttstädning?

Flyttstädning avser omfattande städning av bostadens boyta, så som rengöring av golv, lister, dörrkarmar, fönsterbrädor, skåpsdörrar, garderober, element, eluttag, lampor, speglar och väggar. Biytor så som förråd, garage, balkonger med mera kan bokas till som tilläggstjänster.

Flyttstäd i Gävle

Boka flytthjälp i Gävle

Att flytta är krävande både tidsmässigt och fysisk men med hjälp av en pålitlig och rutinerad flyttfirma blir hela processen mycket lättare. Vi hjälper dig oavsett om du ska flytta till eller från Gävle.

Vi är en flexibel flyttfirma som alltid försöker möta våra kunders önskemål och behov. För företag kan det innebära att flytten sker på kvälls- eller helgtid för att undvika störningar i verksamheten, för privatpersoner kan det handla om att passa tider för ut- och inflytt. För att vi ska kunna erbjuda högsta möjliga flexibilitet för dig som kund är det bra att boka flytthjälp och flyttstäd i god tid innan flytten äger rum. I många fall kan vi dock erbjuda flexibla lösningar även med kort varsel.

Det är enkelt att boka flytthjälp hos Flyttos. Du når oss enkelt genom formuläret på vår hemsida, via telefon eller e-post och vi erbjuder snabba svar, kostnadsfri offert och svar på alla dina frågor som rör flyttstäd, flytt och transport.

Flyttfirma Gävle – Pris

Priset för flyttfirma i Gävle varierar beroende på vilka tjänster du önskar, hur omfattande flytten är samt ytan på din bostad vid eventuell flyttstädning. Vi på Flyttos erbjuder professionell flytthjälp med kvalitetsgaranti till ett konkurrenskraftigt pris, vilket innebär att du som kund erbjuds flytthjälp samt flyttstäd av hög kvalitet till ett bra pris.

För offert och prisförslag på just din flytt är du varmt välkommen att kontakta oss. Hos oss har du möjlighet att skräddarsy flytthjälpen helt efter dina behov och priset justeras därefter. Lämna en förfrågan i formuläret nedan, ring oss eller skicka ett mejl så återkommer vi med en offert inom kort.

Flytthjälp i Gävle – Så går det till

Ska du flytta till en ny bostad eller är det dags för ditt företag att ta klivet till en ny lokal? Oavsett om du representerar ett företag eller dig själv som privatperson finns vi här för att underlätta din flytt.

Ska du flytta till Gävle, inom Gävle eller är på väg att flytta från Gävle kan vi på Flyttos AB hjälpa dig. Så här går det till när du bokar flytthjälp via oss:

  1. Kontakta oss
    Ta kontakt med oss via telefon, e-post eller formuläret på vår hemsida och beskriv vilka tjänster du är intresserad av, behov och önskemål inför din flytt samt vilka datum din förfrågan avser. Är ditt flyttdatum flexibelt? Informera oss gärna om detta så har vi större chans att leverera vår tjänst precis så som du önskar.
  2. Få en offert
    Vi återkommer med en kostnadsfri offert baserad på de uppgifter vi fått av dig. Priset varierar beroende på mängden föremål, flyttsträcka, yta för flyttstädning samt eventuella specifika tjänster behövs.
  3. Bokning och bekräftelse
    Är du nöjd med offerten bokar vi in datum och tid för flytt och städning. När bokningen är genomförd får du en bokningsbekräftelse.
  4. Flyttdagen
    På flyttdagen anländer flyttfirman i tid, packar (om ni bokat packhjälp), lastar och transporterar dina ägodelar till den nya adressen. Har ni bokat packhjälp har vi med oss allt material som krävs för trygg och säker packning. Innan flyttdagen har vi planerat logistiken med personal, fordon och eventuella tillstånd som kan behövas så att flytten kan genomföras så smidigt som möjligt när det är dags.
  5. Ankomst till den nya adressen
    När flyttlasset anländer till den nya bostaden eller lokalen hjälper vi till att bära in flyttkartonger och möbler enligt dina anvisningar. Har du bokat flytthjälp inklusive uppackning hjälper vi till att packa upp enligt överenskommelse.
  6. Flyttstädning
    Eventuell flyttstädning genomförs vanligtvis efter att alla föremål flyttats ut från det gamla boendet eller företagslokalen.
  7. Arbetet utfört
    Efter avslutat uppdrag säkerställer vi att allt genomförts enligt avtalet och skickar en faktura på arbetet. Betalning sker enligt överenskommelse och du kan alltid kontakta oss om du har funderingar kring din betalning.

    Efter utfört arbete kan vi följa upp för att säkerställa att du som kund är nöjd med tjänsten.
Anlita flyttfirma med flyttbil