Flyttfirma Tierp

Flyttos är en pålitlig flyttfirma i Tierp som underlättar flytten för privatpersoner och företag. Med starkt fokus på kvalitet, kundservice och säker flytthjälp är vi det självklara valet för dig som önskar genomföra en snabb, smidig och enkel flytt. Vi utför allt inom flytt och hjälper dig oavsett storlek på bostad eller avstånd för flytten, både inom Sverige och utomlands. Skicka en förfrågan idag så återkommer vi med mer information.

Packade och förslutna flyttlådor

Flytta enkelt

Flyttos AB är en erfaren flyttfirma med många års erfarenhet av flytt- och städtjänster. Vi tillhandahåller helhetslösningar för dig som ska flytta och erbjuder möjlighet att plocka ihop ditt egna paket av tjänster baserat på dina personliga behov. Hos oss kan du välja en komplett tjänst där allt så som packning, lastning, flyttstäd, transport, avlastning, uppackning och montering av möbler ingår. Du kan också boka exempelvis enbart transport eller bara flyttstäd beroende på vilka behov du har.

Vår flexibla tjänst innebär att du kan anpassa flytthjälpen efter vad just du behöver och anpassa kostnaden utifrån din budget. Välkommen att kontakta oss redan idag för att skräddarsy din kommande flytt!

Boka flytthjälp i Tierp

Att flytta är krävande både tidsmässigt och fysisk men med hjälp av en pålitlig och rutinerad flyttfirma blir hela processen mycket lättare. Vi hjälper dig oavsett om du ska flytta till eller från Gävle.

Vi är en flexibel flyttfirma som alltid försöker möta våra kunders önskemål och behov. För företag kan det innebära att flytten sker på kvälls- eller helgtid för att undvika störningar i verksamheten, för privatpersoner kan det handla om att passa tider för ut- och inflytt. För att vi ska kunna erbjuda högsta möjliga flexibilitet för dig som kund är det bra att boka flytthjälp och flyttstäd i god tid innan flytten äger rum. I många fall kan vi dock erbjuda flexibla lösningar även med kort varsel.

Det är enkelt att boka flytthjälp hos Flyttos. Du når oss enkelt genom formuläret på vår hemsida, via telefon eller e-post och vi erbjuder snabba svar, kostnadsfri offert och svar på alla dina frågor som rör flyttstäd, flytt och transport.

Flyttfirma Tierp – Pris

Priset för att anlita en flyttfirma i Tierp varierar beroende på vilka tjänster du önskar, hur omfattande flytten är samt ytan på bostaden vid flyttstädning. Vi på Flyttos AB erbjuder professionell flytthjälp med kvalitetsgaranti i Tierp till ett konkurrenskraftigt pris. Det innebär att du som kund erbjuds flytthjälp av hög kvalitet till ett bra pris.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert baserad på dina behov inför flytten. Hos oss har du möjlighet att skräddarsy flytthjälpen efter dina önskemål och därmed justera priset.

Flytthjälp i Tierp – Så går det till

Är det dags för ditt företag att ta klivet till en ny lokal? Ska du flytta till större bostad? Har du äntligen tagit tag i dina drömmar och ska testa på att bo utomlands? Oavsett om du representerar ett företag eller flyttar som privatperson finns vi här för att underlätta din flytt.

Vi erbjuder flytthjälp inom Tierp, hela Sverige samt utomlands. Så här går det till när du bokar flytthjälp via oss:

  1. Ta kontakt
    Kontakta oss via telefon, e-post eller något av formulären på vår hemsida. Beskriv vilka tjänster du är intresserad av, specifika önskemål inför din flytt samt vilka datum din förfrågan avser.
  2. Få en offert
    Vi återkommer med en kostnadsfri offert baserad på de uppgifter du lämnat.
  3. Bokning och bekräftelse
    Du godkänner offerten och vi bokar in datum och tid för flytt och/eller städning. När bokningen är genomförd får du en bokningsbekräftelse på din mejl.
  4. Dags för flytt
    Dagen för flytten anländer våra medarbetare på utsatt tid. Beroende på vilken tjänst du bokar kan vi hjälpa till att packa, lasta och transportera ägodelarna till den nya adressen. Vid packhjälp har vi med oss allt material som krävs för trygg och säker packning.

    Logistiken med personal, fordon och eventuella tillstånd förbereds i god tid inför din flytt så att allt kan genomföras enligt plan på flyttdagen.
  5. Ankomst till den nya adressen
    När flyttlasset anläder till den nya adressen får du hjälp att bära in flyttkartonger och möbler enligt dina anvisningar. Vid bokad uppackning hjälper vi till att packa upp enligt överenskommelse.
  6. Flyttstädning
    Fyttstädning genomförs vanligtvis efter att alla föremål flyttats ut från det gamla boendet eller företagslokalen.
  7. Avslutat uppdrag
    När flytten är genomförd säkerställer vi att allt genomförts enligt avtalet och skickar en faktura på arbetet till dig. Betalning sker enligt överenskommelse och du kan alltid kontakta oss om du har funderingar kring din betalning.

    Efter utfört arbete kan vi komma att följa upp för att säkerställa att du som kund är nöjd med tjänsten.
Bärhjälp vid flytt
Flyttstädning i Tierp

Flyttstäd i Tierp

Att flytta innebär inte bara att packa ner ett helt hem i lådor och sedan packa upp allt igen på en ny adress. Med en flytt kommer också omfattande städning av hemmets alla vrår, något som ofta tar längre tid än planerat.

Flyttstädning är som regel nödvändigt vid en flytt och en väl genomförd städning medför att du lämnar över en fräsch bostad till nästa person som flyttar in. Vår erfarenhet är att professionell flyttstäd i samband med en flytt underlättar hela processen enormt oavsett storlek på bostad. Flyttar du från en mindre lägenhet kan det vara lätt att tänka att du städar själv, men flyttstäd är krävande och tar ofta längre tid än du räknat med. Det kan också vara svårt att komma åt att städa överallt om du inte är van vid så omfattande städning och missar kan leda till extra kostnader eller att städningen behöver kompletteras i efterhand.

Att anlita en professionell firma för flyttstädning i Tierp är smidigt och enkelt och säkerställer att städningen blir utförd på rätt sätt. Vi på Flyttos AB erbjuder flyttstäd med kvalitetsgaranti vilket innebär att du kan lägga tid på annat medans ditt tidigare hem eller kontor blir skinande rent.

Vad ingår vid flyttstädning?

Vid flyttstädning ingår omfattande rengöring av bostadens boyta. Några exempel på vad som ingår är rengöring av golv, lister, dörrkarmar, fönsterbrädor, skåpsdörrar, garderober, element, eluttag, lampor, speglar och väggar.

Biytor som förråd, garage med mera ingår vanligtvis inte men kan bokas förmånligt som tilläggstjänst.